Sisustetaan ulkotiloja

Tämä vuosi on ollut aivan erityinen, sillä kesä tuntuu jatkuneen vielä pitkälle syksyyn, eikä toistaiseksi loppua näy. Olenkin vähän odotellut että koska täytyy alkaa siirtämään huonekasveja takaisin sisälle ja pinoamaan aurinkotuoleja varastoon, mutta antaa niidenkin nyt toistaiseksi vielä olla. Vaikka oma sisustusinnokkuuteni yleensä painottuu aina vuodenaikojen mukaan syksyllä ja talvella sisälle ja keväällä ja kesällä taas ulos, niin päätinpä vielä näin syksyn kynnykselläkin sisustella hieman ulkotiloja. Tosin siihen syynä saattoi myös olla tulevat puolison 40-vuotisjuhlat, jotka pidimme ystäviemme kesken pihalla lämpimästä loppukesän yöstä nauttien.

Olin jo keväästä saakka etsiskellyt saunamökin ja studion terassille terassin sohvakalusteet yhteensitovaa suurta mattoa ja nyt saadessani ilahduttavasti kutsun yhteistyöhön Matto.fi kanssa, pääsin toteuttamaan suunnitelmani käytäntöön saakka. Tekeehän matto terassille heti olohuonemaisen tunnelman ja kesällä siellä tuleekin vietettyä aikaa sisätiloja enemmän. Itselleni valikoitui vaalea, mutta kosteutta ja UV-säteilyä hyvin sietävä Chevas terassimatto, joka löytyy täältä. Sen lisäksi että matto on kaunis ja kestävä, se on myös kohtuuhintainen ja ajaton.

Alapihan saunamökki ja sen edessä oleva terassin sisustus mukailee ehkä eniten Boho-tunnelmaa, jotta siirtymä päärakennuksesta alas altaalle johdattelisi kulkijan kuin pienelle oman pihan lomamatkalle. Tänä kesänä tyttäreni valkoiseksi maalaamat terassin pystypylväät ja vaalea sisustus antaa kivasti "Bali vibes" -fiilistä. Saas nähdä mitä ensi kesänä ehditään tänne tuottaa. 

Maahan pudonneet oranssit ja punaiset lehdet enteilevät jo tulevaa syksyn ruskakautta.

Terassin lämmittimet jatkavat meidän terassikautta vielä pitkälle syksyyn ja toisinaan istummekin ystäviemme kanssa terassilla myöhään iltaan saakka.

En varsinaisesti fanita meidän alapihan terassin (enkä itseasiassa yläpihankaan terassin) muovisia komposiittilautoja, vaan toiveena olisi nekin vaihtaa jossain vaiheessa ihan aitoon puuhun, tai osittain vaikka mieluummin kiveen, mutta koska tekemistä on tänäkin kesänä riittänyt, niin saavat nyt vielä nämä mennä ja katsotaan niiden vaihtoa myöhemmin.

Juhlista jäljelle jäi pöytään liimautuneet juomatahrat ja ilmapallokimppu, jossa ilmapallotkin jo väsähtäneet juhlien jälkeen.

Seuraava
Seuraava

Ohuet hiukset ja Saaren Taika -tuotetestaus