Sounds Like Sointu

View Original

Ohuet hiukset ja Saaren Taika -tuotetestaus

Sain testattavakseni ihania SaarenTaika tuotteita ja erityisesti kokemaani ongelmaan hiuspohjassa ja ohenevissa hiuksissa.

Saaren Taika tuotteet olivat minulle jo ennestään tuttuja, eikä pelkästään niiden onnistuneen markkinoinnin, vaan myös aiempien kokemusteni pohjalta.

Itselläni on aina ollut ohuet hiukset, mutta viime vuosien saatossa hiukset ovat ohentuneet entisestään ja päällihiukset katkesivat jo hyvin lyhyeen mittaan. Olen ollut hiusteni kanssa todella epätoivoinen ja miettinyt jopa peruukin hankintaa, mutta ennen sitä haluan kokeilla kaikki hiusta parantavat keinot joita voi toteuttaa normaaleissa hiustenhoitorutiineissa kotona.

Koska monen vuoden hiuspidennysten jälkeen päätin irroittaa teipit ja lähteä elvyttämään tosi kovia kokenutta tukkaani, päädyin selailemaan ohuiden hiusten vahvistamiseen liittyviä postauksia. Päällimmäisenä esiin tuli päänahan hoito ja sen merkitys hiusten kuntoon. Oma päänahkani olikin ilmeisesti kokenut kovia, sillä se punotti ja oli jopa kuuma osasta päänahkaa sitä tutkiessani. Sen lisäksi, että päätin kokeilla näitä Saaren Taikan tuotteita, aloin säännöllisesti myös hieromaan päänahkaani, sekä liikuttelemaan sitä sormien avulla, ikään kuin “irroittamaan” päänahkaa kallosta. Kuulostaa ehkä kauhealta, mutta kannattaa kokeilla liikkuuko päänahka vapaasti kallon päällä sitä sormilla liikuttaessa. Omani oli aivan jumissa ja sain päänahan liikkumaan vasta alettuani säännöllisesti hieromaan ja liikuttelemaan sitä kallon päällä.

Toiseksi aloin syömään hiusten kasvua edistäviä vitamiineja, kuten sinkkiä, biotiinia ja jodia.

Ja kolmanneksi, oikeanlaiset tuotteet päänahan hyvinvointiin on avainasemassa hiusten hyvinvoinnin kannalta. Jos päänahka on kutiseva, hilseilevä, punottava tai arka, jotain on pielessä ja suosittelen kokeilemaan muita hiustenhoitotuotteita olemassa olevien sijaan. Hiuksia (=päänahkaa) on myös pestävä usein ja säännöllisesti, vaikka ajatus siitä voi aluksi tuntua epäloogiselta. Olemme aina kuulleet, kuinka hiustenpesu rasittaa hiuksia, mutta valitessa oikeat tuotteet, ei näin pitäisi käydä. Päänahka voi hyvin kun se pidetään puhtaana ja sitä voi jopa kuoria siihen tarkoitetuilla kuorinta-aineilla. Pese siis hiuksesi sen sijaan, että jätät päänahan rasvoittumaan.

“Hiuksia uudistava shampoo” löytyi jo omasta kylpyhuoneestani ja käytänkin sitä usein palashampoon kanssa vuorotellen.

Pyysin Saaren Tai’an asiakaspalvelusta apuja tuotteiden valintaan ja sain nopeaa ja erinomaista asiakaspalvelua oikeiden tuotteiden löytämiseksi. Hiukseni ovat oikeasti todella kiharat ja iän myötä myös kihartuneet ja karhentuneet entisestään, joten halusin jotain, jolla saada silkkisen pehmeät hiukset. Tähän aivan mielettömän ihana tuote oli Curl Care 3 in 1 hoitoaine, joka tekee hiuksista juuri sitä mitä lupaakin, vähentää pörröisyyttä ja tekee kiharista kestävät ja näyttävät. Halusin myöskin kokeilla päänahkaan jotain täysin luonnonmukaista, joten päädyin shampoovalinnassani Vihreä Tee & Kamomilla palashampooseen, joka on 100% luonnollisista materiaaleista valmistettu shampoo. Näiden lisäksi halusin kokeilla Argan oil hiusnaamiota, joka tuuheuttaa, kostetuttaa ja ravitsee hiusta.

Sen lisäksi, että tuotteet itsessään ovat tarkoin valikoiduista ainesosista valmistettuja, myös pakkauksiin on kiinnitetty erityistä huomiota. Nämä pakkaukset huokuvat ylellisyyttä ja hienostuneisuutta. Rakastan näitä tuotteita!

Saaren Taika arvolupaus: “Suunnittelemme ja valmistamme kaikki tuotteemme mahdollisimman luonnonmukaisesti ilman ympäristölle haitallisia raaka-aineita, kuten parabeeneja, PFAS-yhdisteitä ja ftalaatteja. Olemme sitoutuneet kestävään raaka-aineiden hankintaan ja käytämme ympäristöystävällisiä tuotantomenetelmiä, jotka minimoivat ympäristövaikutukset ja energian kulutuksen. Eläinkokeet eivät kuulu toimintatapoihimme missään tuotannon vaiheessa, käytämme eläinkokeettomia testausmenetelmiä varmistaaksemme tuotteidemme turvallisuuden. Käyttämämme raaka-aineet ovat vastuullisesti ja eettisesti tuotettu. Emme esimerkiksi käytä geenimuunneltuja raaka-aineita, PFAS-yhdisteitä tai mikromuoveja.” Näiden arvojen takana on helppo seistä tuotteiden käyttäjänä.

Olen nyt noin kuukauden käyttänyt Saaren Taika tuotteita hiusteni parannusprosessissa ja totean, että vaikutus on ollut silminnähtävä ja käsin kosketeltava. Vaikka hiuksistani ei koskaan varmasti tule paksuja, on päältä katkenneet hiukseni nyt alkaneet kasvamaan ja saavuttamaan muuta kuontaloni hiusmittaa. Lisäksi hiukset tuntuvat käsissä selvästi tuuheammilta ja paksummilta, eikä katkeilevia hiuksia lentele enää ympäriinsä kuten ennen. Olen iloinen kuulessani ystävien tai perheenjäsenten kommentteja siitä, että uusi hiustyylini on kiva ja näytän siinä hyvältä! Alun kauheuden jälkeen siis toivo hiusten kasvusta on muuttunut uskoksi ja käynyt myös toteen! Olen siitä enemmän kuin onnellinen. <3